Hold din næste fest på Ryan's!

Click for information in English

 

Hos Ryan’s Irish Pub er vi eksperter i at holde en god fest! Vi har alt, du har brug for til en hyggelig aften ude med et par venner, en polterabend eller en firma julefrokost. 

 

 

Kontakt os på [email protected], hvis du er interesseret i at holde en fest på Ryan’s. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil booke et bord til en aften på Ryan’s!

The Snug

The Snug er et perfekt valg, hvis I er en mindre gruppe (6-7 mennesker). Her får I jeres egen bås, jeres egen tv-skærm og jeres egen fadølshane! 

Vi har flere muligheder for fri bar, når du booker The Snug. Skriv til os på [email protected], hvis det lyder som noget for jer.

The Snug er er et godt valg, hvis du vil se sport med vennerne på din egen tv-skærm og nyde en kold øl eller to. Det er også et perfekt valg til en fødselsdagsfest – det er en ret sej gimmick at have sin egen fadølshane, ik? 

Hvis du kommer forbi Ryan’s og The Snug er ledig, så er du velkommen til at tage plads. Ønsker du at bruge fadølshanen, så henvend dig gerne til personalet i baren. 

 

Book dit eget lokale

Ønsker du at holde dit næste arrangement – privat eller firma – på Ryan’s, så har vi forskellige muligheder. Vi har vores “pool rum” med plads til 30 mennesker, hvor I får jeres egen storskærm, pool bord og fadølshane. Vi har også vores lokale på 1. salen med privat bar og plads til 65 mennesker – perfekt til en festlig aften!

Ryan’s Street Kitchen serverer lækker pub food, og vi har flere muligheder for sammensætning af en menu, hvis du ønsker et arrangement med mad. 

Kontakt os gerne på [email protected], hvis du ønsker at booke et arrangement på Ryan’s. Vi glæder os til at arrangere din næste fest sammen med dig!

Skal din ven giftes?

Vi har flere muligheder for at holde en sjov polterabend på Ryan’s! Hvad med at overraske din ven med en ølsmagning kun for jeres selskab? Eller hvad med en pool turnering med fri øl fra jeres egen fadølshane? I kan også få en aften med fri bar, burger & fritter – næsten alt er muligt!

Skriv til os på [email protected], hvis du ønsker at holde en polterabend på Ryan’s. Vi skal nok sørger for, at den kommende brud eller gom får nogle hyggelige timer! 

 

Julefrokost at Ryan's

Planlægger du at holde en julefrokost for venner eller kollegaer i Odense?
På Ryan’s kan du holde en festlig julefrokost med buffet og mulighed for fri bar for grupper mellem 8 og 66 personer. Læs mere om julefrokost her.

   

Ryan’s Irish Pub

Fisketorvet 12
DK-5000 Odense, Denmark

Phone: 65 91 53 00
E-mail: [email protected]

Visit us!

We are an authentic Irish pub in Odense.
Live music, sports, delicious food, pool and other games!

Follow us on Facebook and Instagram

Opening hours

Monday – Wednesday 11:00 – 00:00
Thursday 11:00 – 02:00
Friday – Saturday 11:00 – 03:00
Sunday 11:00 – 23:00